Ugrás a fő tartalomhoz
Shiseido Ginza Eau de Parfum hölgyeknek
Shiseido Ginza Eau de Parfum hölgyeknek
Shiseido Ginza Eau de Parfum hölgyeknek
Fej
gránátalma, rózsabors
Szív
magnólia, frézia, jázmin, orchidea
Alap
hinoki hamis ciprus, pacsuli
Az illat fajtájavirágos

Fogadja el a kihívást, amelyet a Shiseido Ginza női Eau de Parfum kínál fel: mutassa meg és sokszorozza meg nőiességét, annak minden ellentmondásával együtt. Ez a parfüm az Ön személyiségének kettősségeit és az Önben rejtőző erőt ünnepli.

  • virágos, chypre illat
  • 2021-ben mutatták be
  • kiegészítői az azonos nevű kozmetikumok

Az illat összetétele
Elsőként a gránátalma jegyeit érezheti, ahogyan egy csipetnyi rózsaborssal fonódnak össze. A figyelem hamarosan a magnólia, a frézia és a japán orchidea szirmaira irányul. Az illatkompozíciót a hinoki, a szantálfa és a pacsuli jegyei teszik tökéletessé, amelyek harmonikus egységet alkotnak, hogy az élmény a teljes lecsengésig tartson.

Az illat története
„Nincsen varázserőm. A varázserőm a személyiségem.” Ez a szamurájok hitvallása, és ezt a gondolatot tükrözi a Shiseido Ginza illata is. Nevét a Ginza negyedről kapta, amely a legélénkebb és a legkozmopolitább negyed Tokióban. Éppen innen indult a Shiseido márka is.

Az üvegcse is a szamurájokra utal, pontosabban jellegzetes kardjukra, amelyet a rózsaszín Eau de Parfum közepén fekete szín jelenít meg. A fekete nem csak a szamurájkardot, hanem a belső erőt is jellemzi, amely minden nőben ott él. Az üvegcse megjelenését Constance Guisset alkotta.

ShiseidoGinza Eau de Parfum hölgyeknek

18×
Akció
40 230Ft
Spóroljon 5%
90 ml
38 170Ft

Fedezze fel az ajándékszetteket ezzel a termékkel. (4)
Raktáron | 42 411,11Ft / 100 ml, áfával | Kód: SHI06411
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
kedd 2024. 07. 16.
Személyes átvétel
már holnap hétfő 2024. 07. 15.