Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Creamszemránc elleni krém

2×
Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream szemránc elleni krém
Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream szemránc elleni krém
Spóroljon
20 400Ft

Spóroljon 11%
15 ml
18 190Ft

Kód: SHI1474 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 06.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 04.

Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream termékleírás
Tulajdonságok

Amint öregedni kezd az arcbőr, legelőször a szemkörnyéken mutatkozik meg a kor. Azonban hatékonyan védekezhet ellene. A Shiseido Concentrate ránctalanító krémet kifejezetten a szemkörnyék finom és érzékeny bőrére fejlesztették ki. Kisimítja és finomítja a ráncokat, ugyanakkor bőségesen ápolja a bőrt, visszaadja rugalmasságát és erejét.

Tulajdonságai:

  • csökkenti az apró ráncokat és megakadályozza az idő előtti öregedést
  • mélyrehatóan hidratálja és revitalizálja a bőrt
  • finom védőfilmet hoz létre a bőrön
  • feszessé, üdévé és sugárzóvá teszi a bőrt
  • minden arcbőrtípusra alkalmazható, az első ráncokra különösen kiváló

Alkalmazása:
Szokásos arcápolása utolsó lépéseként alkalmazza. Vigyen fel kis mennyiségű krémet a szemkörnyékre és óvatosan paskolja be a bőrbe.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Arcbőrtípus
száraz, ráncok és érett bőr
Hatás
Hidratálás, Anti-age, Táplálás

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream