Shiseido Benefiance WrinkleResist24kozmetika szett II. hölgyeknek

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 kozmetika szett II. hölgyeknek
Shiseido Benefiance WrinkleResist24 kozmetika szett II. hölgyeknek
28 790Ft

Kód: SHI2194 | Raktáron

Benefiance WrinkleResist24 nappali ránctalanító krém SPF 15 50 ml + Benefiance finoman tisztító hab hidratáló hatással 30 ml + Benefiance WrinkleResist24 hidratáló tonik a ráncok ellen 30 ml + Ultimune energizáló és védő koncentrátum az arcra 10 ml

1

Kosárba téve

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 kozmetika szett II. hölgyeknek
| 1 db | 28 790Ft
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 09. 25.
Személyes átvétel
szerda 2019. 09. 25.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett, kozmetika szett
Arcbőrtípus
normál, száraz
Konzisztencia
krém
Kor
ráncok
Védőfaktor
közepes védelem (SPF 15 – SPF 25)

Shiseido a márkáról

A Shiseido japán luxus kozmetikai márka több mint 140 éve a szépség fogalmának meghatározója. Filozófiája abból a meggyőződésből indul ki, hogy a szépség nem csupán látvány, hanem elsősorban életérzés.

A márka gazdag történelmet tudhat magáénak. Kezdettől fogva igyekszik átvenni a nyugati kozmetika legjobb eredményeit, de egyben rámutat a hagyományos ázsiai értékekre is. A Shiseido nem csupán idők felett álló termékeiről és sok éves hagyományai miatt vált ikonikus fogalommá. A vállalat az arcápolás területén folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgozik, így az évek során az ilyen jellegű kutatások kiemelkedő szaktekintélyévé vált.

A Shiseido magasan az átlag felett áll a készítmények minőségének és kifinomult összetételének vonatkozásában éppúgy, mint a környezetvédelmi alapelvek érvényesítésében. Akár Shiseido parfümöt, Shiseido sminket, vagy mondjuk Shiseido napozókrémet választ magának, ez a Japánból származó prémium minőségű kozmetika mindig tökéletesen gondoskodni fog önről, így megtapasztalja majd a természetes szépség érzését.

Értékelés Shiseido Benefiance WrinkleResist24