Sex and the City Sex and the City ajándékszett I. hölgyeknek

1×
Sex and the City Sex and the City ajándékszett I. hölgyeknek
Sex and the City Sex and the City ajándékszett I. hölgyeknek
ajándékszett I. hölgyeknek
7 060Ft

7 060,00Ft / 1 db, áfával
Kód: SAC0091 | Raktáron

Eau de Parfum 30 ml + spray dezodor 150 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Sex and the City Sex and the City
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Sex and the City Sex and the City parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • minden nőnek örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 30 ml
  • spray dezodor 150 ml

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Sex and the City a márkáról

A Sex and the City parfümöket New York, és persze a kultikus Szex és New York sorozat ihlette. A sorozat szerzői megkérdezték maguktól, miért ne aknázzuk ki a népszerűséget a filmiparon kívül is, és úgy döntöttek, hogy a lelkes nézőknek exkluzív, eredeti parfümöket is kínálnak. Az illatkompozíciók a nagyvárosban lüktető mozgalmas életet, a temperamentumot, az érzékiséget és a zabolátlanságot ragadják meg.

A stílusos üvegcsékbe zárt illatok az élet maradéktalan élvezete utáni vágyat szimbolizálják. Azon illatok közé tartoznak, amelyeket nem nevezünk univerzálisaknak. Kifejezésük ugyanis valóban összetéveszthetetlen, és nagyon jól illik bizonyos alkalmakhoz.

Bár a Szex és New York sorozat főhősei elsősorban nők, a férfiakról sem feledkeztek meg, és ugyanezt a megközelítést alkalmazták a parfümgyártásnál is. Merítsen ihletést a Szex és New York hőseiből! Élvezze az izgató pillanatokat, amint körüllengi a Szex és New York parfümök egyedülálló illata! Bizonyára nemcsak az illatkompozíciókat, de a rendkívül stílusos üvegcséket és a nagyon kedvező árat is értékelni fogja.

Értékelés Sex and the City Sex and the City1