Sesderma Sensyses Cleanser Sebummake-up lemosó zsíros bőrre

Sesderma Sensyses Cleanser Sebum make-up lemosó zsíros bőrre
Sesderma Sensyses Cleanser Sebum make-up lemosó zsíros bőrre
3 790Ft

Spóroljon 10%
200 ml
3 410Ft

Kód: SED3112 | Raktáron
1

Kosárba téve

Sesderma Sensyses Cleanser Sebum make-up lemosó zsíros bőrre
| 1 db | 3 410Ft
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 09. 25.
Személyes átvétel
szerda 2019. 09. 25.

Sesderma Sensyses Cleanser Sebum termékleírás

A minőségi Sesderma Sensyses Cleanser Sebum sminkeltávolító készítmény tökéletesen eltávolítja az arcról a sminket és minden egyéb szennyeződést, miközben selymessé és tisztává teszi az arcbőrt.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket
  • frissítő és nyugtató hatású
  • regenerálja az arcbőrt

Használata:
Vigye fel egy kozmetikai vattakorongra és finoman húzva távolítsa el a sminket és a szennyeződéseket az arcbőrről. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus, zsíros
Hatás
akné ellen
Konzisztencia
víz
Kor
minden korosztálynak

Sesderma a márkáról

A Sesderma kozmetikai márkát egy bőrgyógyászati és gyógyszeripari tapasztalatokkal rendelkező szakértőkből álló csapat hozta létre 1989-ben. A betegekkel való közvetlen kapcsolat alapján különböző bőrproblémák kezelésére speciális termékeket dolgoztak ki. Spanyolországban a Sesderma volt az első gyógyszeripari vállalat, amely glikolsavat tartalmazó krémeket fejlesztett ki.
AA Sesderma vállalat az ügyfeleitől kapott visszajelzésekből gazdag tapasztalatokra tett szert, és napjainkban számos kozmetikumfajta széles termékskáláját kínálja. A márka folyamatosan végzi további kutatásait, és a technológiai fejlődés vívmányait arra használja, hogy a legjobban ki tudja elégíteni ügyfelei igényeit.
Kiváló minőségű kozmetikai készítményeit már a világ több mint 40 országában értékesítik, és az azok iránti kereslet folyamatosan növekszik. A Sesderma márka számos rangos díjat kapott már. Próbálja ki a Sesderma márka speciális termékeit, melyek megértik az Ön igényeit!  

Értékelés Sesderma Sensyses Cleanser Sebum