L’ORÉAL PROFESSIONNEL – SERIOXYL

SERIOXYL DENSER HAIR

SŰRŰBB HAJNÖVEKEDÉST TÁMOGATÓ SZÉRUM

A szérum hosszútávon javítja a hajnövekedést. Sűrűvé teszi a hajat, erősíti a hajszálakat és stimulálja a fejbőrt. A hajkúra egyedülálló eredményeket produkál, mégpedig 3 hónap alatt akár 1700 új hajszálat.  

• Stemoxydine 5% technológia A forradalmi hatóanyag optimális környezetet biztosít az őssejtek stimulálásához, ezáltal támogatja az új hajszálak gyorsabb növekedését.
• Neohesperidin Sok citrusféle termésében megtalálható erősen antioxidáns molekula, mely védi a hajhagymákat az oxidációtól és biztosítja a megfelelő működésüket. A szérum hosszútávon javítja a hajnövekedést. Sűrűvé teszi a hajat, erősíti a hajszálakat és stimulálja a fejbőrt.

Alkalmazás:
Vigyen fel pipettával egyenletesen akár 8 adag szérumot közvetlenül a hajtövekhez a fejbőrére. Masszírozza be az ujjbegyeivel, ne öblítse le. Használja 3 hónapon keresztül minden este.

teljes szöveg szöveg elrejtése

SERIOXYL THICKER HAIR

HAJERŐSÍTŐ ÉS HAJSZÁLVASTAGÍTÓ SZÉRUM

A kevésbé sűrű hajra való szérum erősíti és növeli a hajszálak átmérőjét, azonnali és kifejezetten tartós eredményt nyújtva.

• Intra-Cylane technológia Sűrűbbé teszi a hajat és erősíti a hajszálak belső szerkezetét, így komplexen hat.

Alkalmazás:
Vigyen fel pár pumpányi szérumot egyenletesen a nedves haj egész hosszára. Hagyja természetesen megszáradni vagy szárítsa meg hajszárítóval. Legalább 3 hónapig használja, mert a szérum használatával hatványozódik a hatás - a hajszálak egyre erősebbek lesznek.

teljes szöveg szöveg elrejtése

SERIOXYL DENSER HAIR GELÉE

MEGOLDÁS A RÖVID HAJHOZ

A zselés szérum táplálja és hidratálja a kevésbé sűrű hajat és serkenti a hajtüszőket. Erősíti a fejbőrt és dúsabbnak látszó hatást biztosít a haj számára. A hajkúra egyedülálló eredményeket produkál, mégpedig 3 hónap alatt akár 1700 új hajszálat.  

• Stemoxydine 5% technológia, glicerin Optimális környezetet teremt az őssejtek serkentéséhez, ezzel segíti az új hajszálak gyorsabb növekedését.

Alkalmazás:
Vigyen fel pipettával egyenletesen akár 4 adag gélszérumot közvetlenül a hajtövekhez a fejbőrére. Masszírozza be az ujjbegyeivel, ne öblítse le. Használja 3 hónapon keresztül minden nap.

teljes szöveg szöveg elrejtése


MI AZ A SERIOXYL?

  
A Serioxyl egy komplex professzionális hajsűrűség-fokozó, hajerősítő és fejbőrserkentő program.
 
Hatékonyan veszi fel a küzdelmet a hajritkulás mind a négy tünete, azaz a kevésbé sűrű és kevésbé dús haj, illetve a hajszálak töredezése és elvékonyodása ellen.

teljes szöveg szöveg elrejtése

L'ORÉAL PROFESSIONNEL MÁRKA

A L'Oréal Professionnel egy sok éves hagyománnyal rendelkező francia prémium márka. Az 1909-ben Eugene Schueller által alapított és világszerte ismert L'Oréal vállalat alá tartozik. Több mint 100 éve segít kiemelni ügyfelei egyedi szépségét és önbizalmát. Széles portfólióját a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek, többek között hajfestékek, hajápolók és hajformázók alkotják. A L‘Oréal Professionnel termékek TOP fodrászok együttműködésével a legújabb innovatív technológiákkal kerültek kifejlesztésre. Emellett a L‘Oréal Professionnel a világ kiemelkedő divatbemutatóin is jelen van, így meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a gyönyörű haj titkát és kényeztesse magát L‘Oréal Professionnel ápolással.

Bestsellerek