Sergio TacchiniClub For Her Eau de Toilette hölgyeknek

Sergio Tacchini Club For Her Eau de Toilette hölgyeknek
Sergio Tacchini Club For Her Eau de Toilette hölgyeknek
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: SET00196

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben lesz. Az Sergio Tacchini Club For Her eau de toilette bármikor érzékien kifinomult illatba burkolja, amikor úgy érzi, hogy tündökölni akar.

  • keleties illat
  • púder illat
  • a kihívásoktól nem félő, kötetlen nőknek
  • melengető illat, ideális a hideg időkben

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
valódi jázmin (arab), narancsfa virág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, nőszirom, mandulatej
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
velúr, pacsuli, tömjén
Az illat fajtája
orientális, virágos

Sergio Tacchini parfümök| Sergio Tacchini - Sergio Tacchini egy koncepció a hivatásos tenisz és a divattervezésben. 17 évesen lett hivatásos teniszező, Olaszország bajnoka, és többek között 5 győzelmet szerzett a Davis Kupán. Az olasz Sergio Tacchini divat márkát megszerették a teniszezők, mert tudott kísérletezni a színekkel és az anyagokkal, új stílust hozott, elegáns és érdekes teniszruhákat. A siker nem váratott sokat magára és a gyártás kiterjeszkedett, gyártott ruhákat a következő sportokhoz - síelés, fitnesz, jachting, golf. A Sergio Tacchini parfümök a sportos és aktív embereket szólítják meg.