Serge Lutens De Profundis eau de parfum unisex (1x újratölthető + 1x újratöltő)

 • Serge Lutens De Profundis eau de parfum unisex (1x újratölthető + 1x újratöltő)
 • Serge Lutens De Profundis eau de parfum unisex (1x újratölthető + 1x újratöltő) 1
 • Serge Lutens De Profundis eau de parfum unisex (1x újratölthető + 1x újratöltő) 2
   více

  Serge Lutens De Profundis változatok

  • Serge Lutens De Profundis eau de parfum unisex 2 x 30 ml (1x újratölthető + 1x újratöltő) eau de parfum unisex 2 x 30 ml (1x újratölthető + 1x újratöltő) 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: SER0256

  Fel

  Parfüm leírása Serge Lutens De Profundis

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Az izgalmas Serge Lutens De Profundis parfüm azok számára készült, akik szeretik felfedezni az új lehetőségeket, és izgalommal teli soha vissza nem térő pillanatok átélésére vágynak!

  • virágos illat
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

  Fel

  A Serge Lutens márkáról

  Serge Lutens, a sokoldalú tehetséges művész, leginkább az egyedi parfümök készítésének köszönhetően vált ismertté. 1942 –ben született, és már a korai gyermekkorától kezdve művészi hajlamok mutatkoztak nála. Foglalkozik fényképezéssel, filmkészítéssel, fodrászkodik és a divattervezésbe is belekezdett. Hírnevét viszont az illatok terén szerezte, ahol ismert művésznek számít. Serge Lutens saját márkát csak 2000 –ben alapított, addig a híres Shiseido márkával dolgozott együtt. Az Ő parfümjeit világszerte a legszebb és a nem megunható illatok között tartják számon. Arról, amilyen a művész most, az az időszat okolható, melyet a művész is töréspontként emleget, amikor tanulóként egy fodrász szalonba került, és lehetősége volt kísérletezni a dekoratív kozmetikai termékekkel. Innen származnak a nagyon eredeti és arra a korra nagyon extravagáns fényképei is. Mára már 55 különleges parfümje van. Nem utolsósorban érdemes megemlíteni, hogy a Serge Lutens parfümök 2001-2004 években Fifi díjjal lettek jutalmazva a legeredetibb tervezésű parfümök kategóriájában.

  Fel

  Videók Serge Lutens De Profundis -hoz

  Fel

  Értékelés Serge Lutens De Profundis

  Mit gondol Ön a Serge Lutens De Profundis termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​