Sensodyne Rapid Whitening fehérítő fogkrém érzékeny fogakra

2×
Sensodyne Rapid Whitening fehérítő fogkrém érzékeny fogakra
Sensodyne Rapid Whitening fehérítő fogkrém érzékeny fogakra
3x75 ml
3 500Ft

3 500,00Ft / 1 db, áfával
Kód: SES02851 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Sensodyne Rapid Whitening
Tulajdonságok

Igazán gyorsan megnyugtassa az érzékeny fogakat. A Sensodyne Rapid Whitening fehérítő fogkrém érzékeny fogakra csodásan fehérré varázsolja mosolyát. Kíméletesen és hatékonyan tisztítja a fogait. Megnyugtassa és megvédi az érzékeny fogakat az irritációtól.

Tulajdonságok:

  • segít leküzdeni a fogszuvasodást és a foglepedéket
  • kíméletes a fogakhoz és a fogínyhez
  • csökkenti a fogak érzékenységét
  • érzékeny fogakra is használható
  • hatékonyan tisztítja a fogakat
  • fehéríti a fogakat

Összetétele:

  • ón-fluorid - helyreállítja a dentin védőrétegét

Használata:
Használja legalább napi 2 alkalommal. Mossa a fogait legalább 2 percig alaposan.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Sensodyne a márkáról

Sensodyne kozmetika | Sensodyne – a legjobb termékek az érzékeny fogakra. A Sensodyne egy szájhigiéniai termékeket gyártó márka, mely leginkább az érzékeny fogakra specializálódik. Az első Sensodyne fogkrém, mely nagy mennyiségben tartalmaz kloridot a fogak érzéstelenítésére, 1961 -ben jelent meg az Egyesült Államokban. Ez a termék valóban áttörést jelentett az érzékeny fogak problematikájában. Az érzékeny fogak nagyon gyakori problémának számítanak, melyek képesek kellemetlenné tenni mindennapjainkat. Némely ital és étel fogyasztása valóságos szenvedéssé válhat, vagy teljesen megtagadjuk magunktól, csak hogy ne fáljon a fogunk. Normál esetben a dentint a fogzománc védi, de az íny visszahúzódásával vagy a fogzománc kopásával fognyaki érzékenység jön létre. Amikor a dentin meleghez, hideghez, édeshez vagy éppen savanyúhoz ér, akkor rövid, éles fájdalmat érezhetünk az idegvégződések irritációjának köszönhetően.
A kálium-klorid, mely megtalálható a Sensodyne fogkrémekben, eljut z idegvégződésekhez és csökkenti az irritációt. Ezzel egyidejűleg a stroncium-klorid betömi a dentin csatornákat, így az irritációt kiváltó élelmiszerek nem jutnak el az idegvégződésekhez.
A szakemberek által is értékelt Sensodyne márka a specializálódott fogkrémek széles választékát kínálja, mint amilyen a Repair & Protect, mely javítja a fogak sérült részeit, a Rapid, mely 60 másodperc alatt enyhíti az érzékeny fogak okozta fájdalmat, vagy a Sensodyne Pronamel, mely megvédi a fogzománcot a saverózióval szemben. A kiegészítő termékeik közé szájvizek, fogkefék és nagyon jó minőségű fogselymek tartoznak.
A Sensodyne teljeskörű ápolást kínál ahhoz, hogy megszabadulhasson az érzékeny fogak okozta szenvedéstől.

Értékelés Sensodyne Rapid Whitening2