Schwarzkopf Professional Silhouette Super Holdhajlakk erős fixálás

20×
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold hajlakk erős fixálás
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold hajlakk erős fixálás
Spóroljon
4 790Ft

Spóroljon 44%
750 ml
2 670Ft

Kód: SCW2403 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 08. 14.
Személyes átvétel
péntek 2020. 08. 14.

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold termékleírás
Tulajdonságok

A hibátlan frizura megérdemli a maximális fixálást is, hiszen csak így maradhat a teljes nap folyamán tökéletes, bármi is történjen. A Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold erős tartású hajlakkban mindig megbízhat.  

A lakk különleges Silhouette-Pure komponenst tartalmaz, amely a finom mikrorészecskéknek köszönhetően hosszantartó, de észrevehetetlen fixálást biztosít, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. A kifújás után gyorsan megszárad, nem tapasztja össze a hajszálakat és könnyen kifésülhető.

Tulajdonságai:

  • hosszantartó, erős tartást biztosít a frizurának
  • fényt ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené
  • észrevehetetlen a hajon
  • nem tapasztja össze a hajat
  • gyorsan szárad

Összetétele:

  • Silhouette-Pure – finom mikrorészecskék, amelyek fixálnak és nem nehezítik el a hajat

Alkalmazása:
Rázza fel a lakkot és szórja a száraz hajára körülbelül 30 cm távolságból.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, feszesítő
Rögzítés mértéke
erős fixálás

Schwarzkopf Professional a márkáról

p>Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold