Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture modellező gumi erős fixálás

6×
Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture modellező gumi erős fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture modellező gumi erős fixálás
Spóroljon
3 790Ft

Spóroljon 34%
100 ml
2 500Ft

2 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SCW0534 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture
Tulajdonságok

Rakoncátlan a frizurája? Most megszelídítheti? A Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture modellezőgumi igazán erős rögzítést tesz lehetővé, aminek köszönhetően a frizura pontosan úgy fog tartani, ahogyan Ön szeretné. A rostos gumi lehetővé teszi a karakteres struktúrák kialakítását, emellett fényt is ad a frizurának. Bár magas fokozatú kontrollt tesz lehetővé, nem nehezíti el a hajat.

Tulajdonságai:

  • fixálja a frizurát és meghosszabbítja tartását
  • erős kontrollt tesz lehetővé a frizura felett
  • megőrzi a haj rugalmasságát és formázhatóságát
  • magas fényt ad a hajnak

Összetétele:

  • gyanta – védelmet nyújt a hajnak
  • karnaubapálma pigmentek és viasz – kiemelik a frizura struktúráját

Alkalmazása:
Használja nedves hajon, majd hagyja megszáradni, vagy az ujjbegyekkel vigye fel a száraz hajra, és alkosson így frizurát.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, feszesítő
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
erős fixálás

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Thrill Texture6