Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texturepúder mely elnyeli a zsírtalanít könnyű fixálás

4×
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture púder mely elnyeli a zsírtalanít könnyű fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture púder mely elnyeli a zsírtalanít könnyű fixálás
5090Ft

Spóroljon 44%
10 g
2850Ft

Kód: SCW0478 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Használja a hu20beauty kódot a kosarában és 20%-os kedvezményt kap a kiválasztott márkák Bőr-, Smink, Haj- és Testápoló termékeinek árából. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 01. 24.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 01. 24.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture termékleírás
Tulajdonságok

Fedezze fel a kreativitását és merítsen ihletet az új, trendi hajformázáshoz. A Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture tömeget adó, mattító hajpúder kiemeli a haj textúráját, elnehezítés nélkül maximális tömeget ad neki és könnyeden megerősíti. Legyen lezser és természetesen matt a frizurája.

Tulajdonságai:

  • segíti a frizura formázását és tartósan erősíti azt
  • megnöveli a haj tömegét és matt megjelenést ad
  • védi a hajat a külső hatásokkal szemben
  • enyhe fokú frizura kontrollt biztosít

Összetétele:

  • szilikát – tömeget ad a hajnak és mattít

Alkalmazása:
Használat előtt gyengéden rázza fel. Vigye fel a hajra és készítse el a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture