Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture

púder mely elnyeli a zsírtalanít könnyű fixálás

4×
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture púder mely elnyeli a zsírtalanít könnyű fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture púder mely elnyeli a zsírtalanít könnyű fixálás
Ingyenes kiszállítás
5 090Ft

Spóroljon 44%
10 g
2 830Ft

Kód: SCW0478 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 08. 26.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2019. 08. 24.
Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture
10 g | 2 830Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture termékleírás

Leírás:
A Schwarzkopf Professional Osis+ Texture mattító púder elnyeli a fényét (zsírosságát) a hajnak, hosszan tartó könnyű fixálás ad, nem terheli meg azt, és elszívja a hajból a zsírosságot.

Hatása:

  • mattító és dús hatást ad a hajnak
  • hosszan tartó fixálást biztosít
  • elszívja a zsírosságot a hajból

Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Használat:
Tegyen a készítményből a tenyerébe, és dörzsölje, amíg krém nem képződik. Ezt applikálja a nedves vagy száraz hajba.

Tulajdonságok

Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés
Konzisztencia
púder

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!