Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam

kisimító szérum a gyorsabban beszárított hajhoz

2×
Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam kisimító szérum a gyorsabban beszárított hajhoz
Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam kisimító szérum a gyorsabban beszárított hajhoz
3 690Ft

Spóroljon 10%
75 ml
3 320Ft

Kód: SCW2050 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 06. 18.
Személyes átvétel
kedd 2019. 06. 18.
Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam
75 ml | 3 320Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam termékleírás

A haj hőkezelésére során alkalmazandó Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam készítmény hatékony védelmet nyújt a hőhatás okozta károsodással szemben.

Tulajdonságok:

  • hidratálttá és fényessé teszi a hajat
  • selymes és lágy tapintásúvá teszi a hajat
  • fényes és hidratált hajat eredményez

Használata:
Hajszárítás, hajgöndörítés illetve hajvasalás előtt permetezzen a hajra megfelelő mennyiséget.

Tulajdonságok

Hatás
A haj kiegyenesítése, Fény és selymesség, Hővédelem (hajszárító, hajsütővas, hajvasaló)
Konzisztencia
emulzió

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!