Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard ultra erős ragasztó hajra

Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard ultra erős ragasztó hajra
Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard ultra erős ragasztó hajra
Spóroljon
3 790Ft

Spóroljon 14%
150 ml
3 250Ft

2 166,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: SCW2242 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard
Tulajdonságok

Igazán megbízhatóan fixált frizurára van szüksége? Válassza a Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard ultraerős hajragasztó zselét! A benne található öt polimer keveréke filmréteggel vonja be a frizurát, amely rögzíti és nem engedi el a hajszálakat. Megbízható tartására bárhol és bármikor számíthat.

Tulajdonságai:

  • az extrém erősen fixált frizuráért
  • tartós hatású
  • könnyen beledolgozható a hajba
  • egyszerűen kimosható
  • ragasztó jellegű állag

Alkalmazása:
Dolgozzon bele egy kevés terméket a hajba, majd formázza meg az elképzeléseinek megfelelő frizurát.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, hajdúsító
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
erős fixálás

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard