Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture száraz sampon könnyű fixálás

18×
Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture száraz sampon könnyű fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture száraz sampon könnyű fixálás
Spóroljon
5 090Ft

Spóroljon 53%
300 ml
2 380Ft

793,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: SCW1874 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 15.

Leírás Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture
Tulajdonságok

Önnel is bizonyára előfordult már, hogy egy váratlan esemény miatt hirtelen szépnek kellett lennie, de nem volt megmosva a haja: ilyenkor nyújt felbecsülhetetlen segítséget a Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture száraz sampon, amely másodpercek alatt dússá és ragyogóvá teszi a frizurát. Mintha csak most mosta volna meg!  Bármikor jól jön, ha nincs lehetősége vízzel hajat mosni. Az Osis+ Refresh Dust Texture száraz sampon ráadásul enyhe tartást is ad a frizurának. Ezzel a termékkel még a zsíros haj is pillanatok alatt friss és energiával teli lesz!

Tulajdonságok:

  • felfrissíti és energiával tölti fel a zsíros hajat
  • kíméletes tartást biztosít
  • magába szívja a zsírt a hajszálak felületéről
  • megtisztítja a fejbőrt és a hajat

Összetétele:

  • Oryza Sativa keményítőt, azaz rizskeményítőt tartalmaz, amely a kitűnő abszorpciós tulajdonságainak köszönhetően megszabadítja a hajat a fölösleges zsiradéktól

Alkalmazása:
Használat előtt alaposan rázza fel. Kb. 20 cm távolságról permetezze a hajára. Az alkalmazás után rövid ideig hagyja hatni, majd ujjaival törölje át a frizurát és gondosan fésülje ki.

Tulajdonságok

Hajtípus
vékony szálú haj
Hatás
feszesítő
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture18