Schwarzkopf Professional Osis+ Grip

dúsító hab extra erős fixálás

6×
Schwarzkopf Professional Osis+ Grip dúsító hab extra erős fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Grip dúsító hab extra erős fixálás
Ingyenes kiszállítás
3 790Ft

Spóroljon 46%
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: SCW2471 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 08. 27.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 08. 26.
Schwarzkopf Professional Osis+ Grip
200 ml | 2 040Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Grip termékleírás

A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Grip hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.

Tulajdonságok:

  • rögzíti a frizurát
  • megbízhatóan hosszan tartó hatás
  • fokozza a haj természetes fényét
  • a hajtövektől növeli a haj volumenét

Használata:
Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon.

Tulajdonságok

Hatás
Fény és selymesség, Hajdúsítás
Konzisztencia
hab

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!