Schwarzkopf ProfessionalOsis+ Grip dúsító hab extra erős fixálás

9×
Schwarzkopf Professional Osis+ Grip dúsító hab extra erős fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Grip dúsító hab extra erős fixálás
Spóroljon
3 790Ft

Spóroljon 39%
200 ml
2 280Ft

Raktáron | 1 140,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: SCW2471
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Igazán hatékony fixáció, amely egész nap kitart. A Schwarzkopf Professional Osis+ Grip dúsító hajhab extra erős fixálásának köszönhetően bármilyen helyzetben tökéletesen megőrzi frizurája formáját. Könnyű vele dolgozni, nem nehezíti el a hajat, és nem tapasztja össze a hajszálakat.

Tulajdonságok:

  • a hajtövektől növeli a haj volumenét
  • nem tapasztja össze a hajszálakat
  • megbízható, hosszan tartó hatás
  • nem hagy nyomot maga után
  • egész nap tartó fixáció
  • rögzíti a frizurát

Használata:
Vigye fel a nedves hajra. Formázza frizuráját kívánt módon.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Hatás
Fény és selymesség, hajdúsító, feszesítő
Rögzítés mértéke
erős fixálás

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!