Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWaxkrémes viasz ultra erős fixálás

6×
Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax krémes viasz ultra erős fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax krémes viasz ultra erős fixálás
3790Ft

Spóroljon 10%
85 ml
3410Ft

Kód: SCW2315 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 12. 16.
Személyes átvétel
szombat 2019. 12. 14.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax hajviasz tökéletesen tartja a frizurát és könnyen alkalmazható. Ráadásul hosszan tartó hatása szinte meglepő.

Tulajdonságok:

  • extra erős tartás
  • kiemeli a haj természetes fényét
  • minden tetszőleges stílusú és formájú frizurát készre formáz
  • hosszan tartó hatás

Használata:
Vigye fel a száraz hajra és formázza azt szükség szerint.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés, Meghatározás és textúra, Hajdúsítás
Konzisztencia
wax, krém

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ FlexWax