Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finishhajlakk extra erős fixálás

1×
Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish hajlakk extra erős fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish hajlakk extra erős fixálás
5090Ft

Spóroljon 39%
500 ml
3080Ft

Kód: SCW0515 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 02. 24.
Személyes átvétel
szombat 2020. 02. 22.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:
A Schwarzkopf Professional Osis rendkívül erős hajpermet, mely a haját összetapadás nélkül, erősen rögzíti. A gyorsan száradó formula kifejezetten a kreppesedésre hajlamos haj kreatív hajformázásához került kifejlesztésre. A Schwarzkopf Professional Osis professzionális receptúrája a permet alkalmazása után is lehetővé teszi a hajformázást.

Hatásai:

  • alkalmazása után nem érezzük ragadósnak a hajat
  • könnyen kifésülhető a hajból
  • védi a hajat a kreppesedéstől

Összetétele:

  • UV szűrő - védi a hajat
  • gyanta - megvédi a hajat nedvességtől és segíti az erős rögzítést

Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmazható.

Alkalmazása:
Szórja a száraz hajára a fejétől körülbelül 30 cm távolságból.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish