Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finishhajlakk erős fixálás

8×
Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish hajlakk erős fixálás
Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish hajlakk erős fixálás
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
5090Ft

Spóroljon 32%
500 ml
3440Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: SCW0490 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 02.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 02.

Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish termékleírás
Tulajdonságok

Tartson féken minden hajszálat – a Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish hajlakk garantálja az igazán tartós és erős rögzítő hatást, és segítségével frizurája a tökéletesség új szintjére léphet.

A lakk emellett megelőzi a levegő nedvességtartalma által okozott kreppesedést, különleges összetételének köszönhetően pedig rendkívül gyorsan szárad, és könnyen kifésülhető a hajból.

Tulajdonságai:

  • 2. fokozatú rögzítés
  • 48 órás védelem kreppesedéssel szemben
  • fényessé teszi a hajat
  • gyorsan száradó összetétel
  • kefével könnyen kifésülhető a hajból

Alkalmazása:
Használat előtt rázza fel. Hajformázáshoz fújja körülbelül 30 cm távolságból a száraz hajra. Hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés, feszesítő

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish