Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curlsgél olaj hullámos hajra

6×
Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls gél olaj hullámos hajra
Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls gél olaj hullámos hajra
Spóroljon
3790Ft

Spóroljon 10%
200 ml
3410Ft

Kód: SCW2237 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.

Tulajdonságok:

  • tökéletes hajformázást eredményez
  • formát ad
  • egészséges ragyogást biztosít
  • nem tapasztja össze a hajszálakat és könnyen kifésülhető

Használata:
Nedves, törülköző száraz hajra használja.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél, olaj
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, hajdúsító, Hullámos haj ápolása

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls