Schwarzkopf Professional Mad About Curls

hidratáló sampon hullámos hajra

Schwarzkopf Professional Mad About Curls hidratáló sampon hullámos hajra
Schwarzkopf Professional Mad About Curls hidratáló sampon hullámos hajra
Ingyenes kiszállítás
lágy habzású 300 ml
3 490Ft

Kód: SCW04349 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 08. 21.
Személyes átvétel
szerda 2019. 08. 21.
Schwarzkopf Professional Mad About Curls
lágy habzású 300 ml | 3 490Ft

Schwarzkopf Professional Mad About Curls termékleírás

A Schwarzkopf Professional Mad About Curls hullámos hajra való enyhe habzású sampon megzabolázza a szófogadatlan hajfodrocskákat és segíti a loknik formázását. Hatására a hullámok rugalmasak és természetesek lesznek.

Tulajdonságok:

  • kímélően távolítja el a hajból a szennyeződéseket és a hajformázó készítmények maradványait
  • erősíti a hajat, valamint meggátolja a kiszáradását és a töredezését
  • meggátolja a haj károsodást és hatékonyan regenerálja
  • hidratálja a hajat és azonnal visszaadja a fényét
  • hajszárítás során 80 °C hőmérsékletig védi a hajat a hő okozta károsodástól
  • párás környezetben meggátolja a haj kreppesedését

Alkalmazása:
Gyengéden masszírozza a sampont a nedves hajába, hagyja egy kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le a haját langyos vízzel. Ezután formázza a haját a megszokott módon.

Tulajdonságok

Hajtípus
normál haj, száraz haj
Hatás
Hidratálás

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!