Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond melírozó púder

   Márka: Schwarzkopf Professional

   Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond változatok

   • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond melírozó púder Up To 8 Levels Lift | With Anti-Yellow Effect (White Dust-Free Bleach) 450 gmelírozó púder 

    Ez a termék jelenleg nem elérhető.

    Up To 8 Levels Lift | With Anti-Yellow Effect (White Dust-Free Bleach) 450 g
    Kód: SCW0574

    5 250 Ft

    Figyelni az elérhetőséget

   További termékek Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

   Fel

   Kozmetikai termék leírása Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

   Értékelés

   Egyszerű használat

   Kozmetikai minőség

   Eredményesség

   FEHÉR PORZÁSMENTES SZŐKÍTŐPOR

   Az extra világosításért. Biztonságos és egyszerű szőkítő rendszer a 8 árnyalatig világosításért antisárga hatással.

   HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

   KEVERÉS: Keverje fémmmentes edényben. 35 g (egy púpozott kanál) IGORA Vario Blond Plus porzásmentes szőkítőporhoz keverjen 70 ml (1:2) IGORA Royal ápoló színelőhívó emulziót a krémes állag eléréséig. A kívánt világosítás mértékétől függően használjon 3%-os, 6%-os vagy maximum 9%-os színelőhívó emulziót.

   FELVITEL: Kikeverés után azonnal kezdje meg a festék felvitelét. Az elégséges mennyiség és az egyenletes eloszlatás biztosítják az egyenletes színeredményt. Óvatosan és egyenletesen, vékony leválasztásonként haladva vigye fel a keveréket száraz, nem megmosott hajra a tarkónál kezdve.

   ELSŐ SZŐKÍTÉS: Vigye fel először a hajhosszra és a hajvégekre, 1-2 cm-re a fejbőrtől kezdve vigye fel, majd hagyja 2-3 árnyalatot világosodni a hajat, a kívánt eredménytől függően. Ezután gondosan vigye fel a hajtőre is, úgy hogy ne érintkezzen a fejbőrrel.

   LENÖVÉS SZŐKÍTÉSE: Vigye fel a hajtőre (a fejbőrrel ne érintkezzen) a legfeljebb 6%-os emulzióval kikevert terméket. A korábban szőkített részekre ne kerüljön.

   HATÓIDŐ: A hatóidő 20-45 perc között változik, a hajszerkezttől, a felhasznált emulzió koncentrációjától és a kívánt eredménytől függően. Ellenőrizze 5 percenként a hajat. Ne használjon semmilyen hőhatást a hatóidő csökkentésére. A hatóidő leteltét követően alaposan öblítse ki meleg vízzel a terméket a hajból, majd samponnal mossa meg, és ápolja balzsammal.

   BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS
   Csak szakipari használatra.
   A hajfestés komoly allergiás reakciót válthat ki.
   Olvassa át, és kövesse az utasításokat. A terméket 16 éven aluli személy nem használhatja. A fekete henna tetoválás növelheti az allergiás reakció kockázatát. Ne használja a terméket egyáltalán:
   - amennyiben a vendégnek kiütéses, vagy irritált és sérült a fejbőre.
   - amennyiben vendége hajfestése, szőkítése során tapasztalt allergiás rekaciót.
   - múltat tapasztalt allergiás reakciót étmeneti fekete hennatetoválás következtében.
   Kérjük a csomagoláson található táblázatban a deklarálandó összetevőket felhasználáskor vegye figyelembe. Szembe ne kerüljön. Amennyiben a készítmény szembe kerül, azonnal mossa ki vízzel. Szempilla és szemöldök festésére nem alkalmas.
    

   Fel

   A Schwarzkopf Professional márkáról

   Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán. A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

    

   Fel

   Értékelés Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

   Mit gondol Ön a Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond termékről?

   A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


   Értékelés *

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb   iparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery