Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond melírozó púder

 • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond melírozó púder
 • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond melírozó púder 1
   více

  Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond változatok

  • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond melírozó púder 450 gmelírozó púder 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   450 g
   Kód: SCW0574

  Fel

  Kozmetikai termék leírása Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  FEHÉR PORZÁSMENTES SZŐKÍTŐPOR

  Az extra világosításért. Biztonságos és egyszerű szőkítő rendszer a 8 árnyalatig világosításért antisárga hatással.

  HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

  KEVERÉS: Keverje fémmmentes edényben. 35 g (egy púpozott kanál) IGORA Vario Blond Plus porzásmentes szőkítőporhoz keverjen 70 ml (1:2) IGORA Royal ápoló színelőhívó emulziót a krémes állag eléréséig. A kívánt világosítás mértékétől függően használjon 3%-os, 6%-os vagy maximum 9%-os színelőhívó emulziót.

  FELVITEL: Kikeverés után azonnal kezdje meg a festék felvitelét. Az elégséges mennyiség és az egyenletes eloszlatás biztosítják az egyenletes színeredményt. Óvatosan és egyenletesen, vékony leválasztásonként haladva vigye fel a keveréket száraz, nem megmosott hajra a tarkónál kezdve.

  ELSŐ SZŐKÍTÉS: Vigye fel először a hajhosszra és a hajvégekre, 1-2 cm-re a fejbőrtől kezdve vigye fel, majd hagyja 2-3 árnyalatot világosodni a hajat, a kívánt eredménytől függően. Ezután gondosan vigye fel a hajtőre is, úgy hogy ne érintkezzen a fejbőrrel.

  LENÖVÉS SZŐKÍTÉSE: Vigye fel a hajtőre (a fejbőrrel ne érintkezzen) a legfeljebb 6%-os emulzióval kikevert terméket. A korábban szőkített részekre ne kerüljön.

  HATÓIDŐ: A hatóidő 20-45 perc között változik, a hajszerkezttől, a felhasznált emulzió koncentrációjától és a kívánt eredménytől függően. Ellenőrizze 5 percenként a hajat. Ne használjon semmilyen hőhatást a hatóidő csökkentésére. A hatóidő leteltét követően alaposan öblítse ki meleg vízzel a terméket a hajból, majd samponnal mossa meg, és ápolja balzsammal.

  BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS
  Csak szakipari használatra.
  A hajfestés komoly allergiás reakciót válthat ki.
  Olvassa át, és kövesse az utasításokat. A terméket 16 éven aluli személy nem használhatja. A fekete henna tetoválás növelheti az allergiás reakció kockázatát. Ne használja a terméket egyáltalán:
  - amennyiben a vendégnek kiütéses, vagy irritált és sérült a fejbőre.
  - amennyiben vendége hajfestése, szőkítése során tapasztalt allergiás rekaciót.
  - múltat tapasztalt allergiás reakciót étmeneti fekete hennatetoválás következtében.
  Kérjük a csomagoláson található táblázatban a deklarálandó összetevőket felhasználáskor vegye figyelembe. Szembe ne kerüljön. Amennyiben a készítmény szembe kerül, azonnal mossa ki vízzel. Szempilla és szemöldök festésére nem alkalmas.
   

  Fel

  A Schwarzkopf Professional márkáról

  Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán. A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

   

  Fel

  Értékelés Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

  Mit gondol Ön a Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  Menu