Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond élénkítő púder

Márka: Schwarzkopf Professional

1 termék változat 4 440 Ft

Csomagküldő – átvevőhelyMár holnap (Szerda 2017.03.01.)
TransoflexMár holnap (Szerda 2017.03.01.)

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond változatok

 • Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond élénkítő púder Up To 7 Levels Lift | With Wheat Starch (Blue Dust-Free Bleach) 450 gélénkítő púder 

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  Up To 7 Levels Lift | With Wheat Starch (Blue Dust-Free Bleach) 450 g
  Kód: SCW0573

  4 440 Ft

További termékek Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

Fel

Kozmetikai termék leírása Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

Értékelés

Egyszerű használat

Kozmetikai minőség

Eredményesség

KÉK PORZÁSMENTES SZŐKÍTŐPOR

A biztonságos világosításért. Biztonságos és egyszerű szőkítő rendszer a 7 árnyalatig világosító hatásért, búzakeményítővel gazdagítva.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KEVERÉS:

Keverje fémmmentes edényben. 35 g (egy púpozott kanál) IGORA Vario Blond Plus porzásmentes szőkítőporhoz keverjen 70 ml (1:2) IGORA Royal ápoló színelőhívó emulziót a krémes állag eléréséig. A kívánt világosítás mértékétől függően használjon 3%-os, 6%-os vagy maximum 9%-os színelőhívó emulziót.

FELVITEL:

Kikeverés után azonnal kezdje meg a festék felvitelét. Az elégséges mennyiség és az egyenletes eloszlatás biztosítják az egyenletes színeredményt. Óvatosan és egyenletesen, vékony leválasztásonként haladva vigye fel a keveréket száraz, nem megmosott hajra a tarkónál kezdve.

ELSŐ SZŐKÍTÉS:

Vigye fel először a hajhosszra és a hajvégekre, 1-2 cm-re a fejbőrtől kezdve vigye fel, majd hagyja 2-3 árnyalatot világosodni a hajat, a kívánt eredménytől függően. Ezután gondosan vigye fel a hajtőre is, úgy hogy ne érintkezzen a fejbőrrel.

LENÖVÉS SZŐKÍTÉSE:

Vigye fel a hajtőre (a fejbőrrel ne érintkezzen) a legfeljebb 6%-os emulzióval kikevert terméket. A korábban szőkített részekre ne kerüljön.

HATÓIDŐ:

A hatóidő 20-45 perc között változik, a hajszerkezttől, a felhasznált emulzió koncentrációjától és a kívánt eredménytől függően. Ellenőrizze 5 percenként a hajat. Ne használjon semmilyen hőhatást a hatóidő csökkentésére. A hatóidő leteltét követően alaposan öblítse ki meleg vízzel a terméket a hajból, majd samponnal mossa meg, és ápolja balzsammal.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS

Csak szakipari használatra.
A hajfestés komoly allergiás reakciót válthat ki.
Olvassa át, és kövesse az utasításokat. A terméket 16 éven aluli személy nem használhatja. A fekete henna tetoválás növelheti az allergiás reakció kockázatát. Ne használja a terméket egyáltalán:
- amennyiben a vendégnek kiütéses, vagy irritált és sérült a fejbőre.
- amennyiben vendége hajfestése, szőkítése során tapasztalt allergiás rekaciót.
- múltat tapasztalt allergiás reakciót étmeneti fekete hennatetoválás következtében.
Kérjük a csomagoláson található táblázatban a deklarálandó összetevőket felhasználáskor vegye figyelembe. Szembe ne kerüljön. Amennyiben a készítmény szembe kerül, azonnal mossa ki vízzel. Szempilla és szemöldök festésére nem alkalmas.
 

Fel

A Schwarzkopf Professional márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán. A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

 

Fel

Értékelés Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

 • 2016. április 27.
  Gácsi Alexandra

  Nagyon jó a termék, könnyen használható, és nem lesz sárga tőle a hajam. Nekem nagyon bejött (:

Mit gondol Ön a Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinozasilkovna