Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highliftstartós hajfesték

Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts tartós hajfesték
Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts tartós hajfesték
Kód: SCW2718 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 03. 03.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts hajfesték intenzív árnyalatot és ragyogó fényt ad a hajának.

Tulajdonságok:

  • megbízhatóan színezi a hajat
  • akár több árnyalattal világosítja
  • a szín sokáig szép és telt marad

Használata:
Kizárólag professzionális használatra.

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional IGORA Royal Highlifts