Schwarzkopf Professional Essensity Colour

hajfesték

12×
Schwarzkopf Professional Essensity Colour hajfesték
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: SCW0372 | Több mint 20 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 05. 21.
Személyes átvétel
kedd 2019. 05. 21.
Schwarzkopf Professional Essensity Colour
árnyalat 1-0 60 ml | 2 230Ft

Schwarzkopf Professional Essensity Colour kozmetika leírása

A minőségi Schwarzkopf Professional Essensity Colour hajfesték intenzív árnyalatot és ragyogó fényt ad a hajának.

Tulajdonságok:

  • megbízhatóan színezi a hajat
  • elfedi az őszülést
  • ragyogóvá teszi a matt hajat
  • akár több árnyalattal világosítja
  • hosszan tartó hatású

Összetétel:

  • ammóniamentes

Használata:
Száraz, nem mosott hajra vigye fel. A csomagoláson feltüntetett útmutatás szerint használja. Kizárólag professzionális használatra.

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!