Ugrás a fő tartalomhoz

Chroma ID Schwarzkopf Professional hajszínező pakolások  

Szeretné felfrissíteni a hajszínét fodrász nélkül? A Schwarzkopf Professional márka műhelyéből kikerülő új Chroma ID féltartós hajszínező pakolások a bemutatják a tökéletes megoldást! Segítségükkel gyorsan és egyszerűen tökéletes színt varázsolhat, mindezt kényelmesen otthon.

Mi a hajszínező pakolások titka?


Az új, csökkentett sótartalmú, oxidánsmentes innovatív bonding technológia garantálja, hogy a pigmentek a lehető legmélyebbre hatoljanak a hajszálakba. Ennek az ápoló festéknek elég néhány perc ahhoz, hogy visszaadja a szín teltségét és fényét. Ráadásul pantenolt és keratint tartalmaz, így mélyre hatóan táplálja belülről, simítja és regenerálja a haj rostjait.


 

Előnyei


> Egyszerű, otthoni alkalmazás.

> Nem károsítja a hajat, hanem regenerálja, hidratálja és erősíti.

> Óriási színválaszték a természetestől a pasztell árnyalatokig.

> Kitart akár 15 hajmosáson át.

> A színeket keverni is lehet.

> Minden hajtípusra alkalmazható.


 

Intense Bonding színező pakolások


Az erős színárnyalatokért, azok tonizálásához és pasztellszínek létrehozásához a Clear Bonding Mask pakolással kombinálva. Próbálja ki ezeket az erőteljes, mégis hajkímélő színeket. Ön melyik színt választja?


 

Bonding színező pakolások 500 ml


A hajszín teljes megújításához, a hosszabb tartósságáért a hajhosszra és a hajvégekre is. Végtelen színválasztási lehetőségek. És ne feledje – a színeket még keverni is lehet egymással.


 

A következő színárnyalatokból választhat:

Bonding színező pakolások 250 ml


Nem okoz tovább gondot, hogy mi tévő legyen a hajszínével két fodrász látogatás között. A Chroma ID hajsíznező pakolások új életet adnak a hajnak, amikor csak szeretné!