Schwarzkopf Professional Blondme

szulfátmentes sampon szőke hajra

1×
Schwarzkopf Professional Blondme szulfátmentes sampon szőke hajra
Schwarzkopf Professional Blondme szulfátmentes sampon szőke hajra
250 ml
4 290Ft

Kód: SCW04741 | Több mint 20 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
10% kedvezményben részesül, amennyiben legalább 25 000 Ft feletti értékben vásárol és a kosárban megadja az minus10hu kódot. A kód nem használható az akcióban lévő és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 08. 22.
Schwarzkopf Professional Blondme
250 ml | 4 290Ft

Schwarzkopf Professional Blondme termékleírás

A szőke hajra való Schwarzkopf Professional Blondme Blush Wash Strawberry szulfátmentes sampon egyetlen lépésben kímélően tisztítja, ugyanakkor gyengéden gyönyörű, pasztell rózsaszín árnyalatúra színezi is a hajat.

Tulajdonságai:

  • eltávolítja a hajról az összes szennyeződést és zsírosodást
  • akár 5 mosást álló, átmeneti színárnyalatot eredményez
  • azonnal pasztell rózsaszínre színezi a hajat
  • az image gyors megváltoztatásához ideális
  • tükörfényessé teszi a hajat
  • a Blondme Bonding technológiát hasznosítja

Alkalmazása:
Vigye fel egyenletesen a sampont a nedves hajára, gyengéden habosítsa fel, és hagyja kis ideig hatni. Ezután alaposan öblítse le vízzel.

Tulajdonságok

Hajtípus
szőke haj
Hatás
Többcélú ápolás

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!