Schwarzkopf Professional Blondmeszulfátmentes sampon a szőke hideg árnyalataiért

16×
Schwarzkopf Professional Blondme szulfátmentes sampon a szőke hideg árnyalataiért
Schwarzkopf Professional Blondme szulfátmentes sampon a szőke hideg árnyalataiért
Spóroljon
5 090Ft

Spóroljon 40%
250 ml
3 040Ft

Kód: SCW2984 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 08. 14.
Személyes átvétel
péntek 2020. 08. 14.

Schwarzkopf Professional Blondme termékleírás
Tulajdonságok

A szőkített haj tökéletes hideg árnyalatát gyakran igazi vesződség megtalálni. A Schwarzkopf Professional Blondme szulfátmentes sampon a szőke hideg árnyalataiért önt is elkísérheti a divatos, hideg árnyalatú frizurához vezető úton.

Pigmenttartalmának köszönhetően az eredeti szín változtatása nélkül szünteti meg a kellemetlen sárgás árnyalatokat. Az eredmény: rugalmas és ragyogó szőke haj.

Tulajdonságai:

  • gyengéden tisztítja a finom ápolást igénylő szőkített hajat
  • új kötések létrejöttét teszi lehetővé a hajszálakban
  • hozzájárul a haj gyengébb részeinek megerősítéséhez
  • semlegesíti a szőke haj sárgás árnyalatait, de nem változtat a színen
  • a használatot követően a haj puha és bársonyosan sima

Összetétele:

  • keratin – erősíti és megszépíti a hajat
  • C-vitamin – ragyogó hajat eredményez
  • szulfátmentes

Alkalmazása:
Vigye fel egyenletes rétegben a nedves hajra. Hagyja max. 1 percig hatni, majd alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
szőke és szőkített haj
Hatás
Hajszín megóvása
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Schwarzkopf Professional a márkáról

p>Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Blondme