Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes tápláló maszk semlegesíti a sárgás tónusokat

Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes tápláló maszk semlegesíti a sárgás tónusokat
Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes tápláló maszk semlegesíti a sárgás tónusokat
Új
200 ml
4 890Ft

2 445,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SCW08444 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes
Tulajdonságok

A szőkeség bármit jelenthet a napsütötte tónusoktól kezdve a hatásos platina árnyalatig. Lehet olyan meleg, mint a karamell, vagy hideg, mint a jég. A BLONDME a szőkeséghez való komplex hozzáállásával igazolja, hogy a szőke szín mindenki számára létezik, függetlenül bőre színétől, haja típusától, életkorától vagy nemétől. Bármilyen szőke stílus ikonikussá válhat az egyedülálló szín és a hajfestési szolgáltatás kombinálásának köszönhetően szalonban vagy otthoni ápolás keretében.

A Schwarzkopf Professional BLONDME Cool Blondes Neutralizing maszk a 3D Bond Creation technológiával és az amaránt fehérjekomplex révén elősegíti új kötések kialakítását, a sárgaréz hatások felszámolását és a sárgás rejtett árnyalatok közömbösítését a szőke hajban. A BLONDME Cool Blondes Neutralizing maszk azon szőke hölgyek számára készült, akik szeretnék a sárgás rejtett árnyalatokat közömbösíteni és hajukat megerősíteni.

Tulajdonságai:

  • regenerálja a haj belső szerkezetét törékeny, hamvasszőke és festett haj esetén, annak terhelése nélkül
  • hat a porózus haj kócolódása ellen, megkönnyíti a kifésülést
  • hideg pigmenteket biztosít a szőke tónusok fenntartása, frissítése és dúsítása érdekében
  • segít közömbösíteni bármilyen olyan szőkeséget, amelyben megjelennek a meleg hangsúlyok
  • mintegy 90%-kal megerősíti a haj belső szerkezetét

Összetétele:

  • a 3D Bond Creation technológia – új kötéseket hoz létre a haj szerkezetén belül és mélyrehatóan megerősíti a hajszálakat, véd a külső hatások által okozott károsodások, szálkásodás és töredezés ellen
  • amaránt fehérjekomplex – a hajbőr megnyugtatására és összehúzódására, a selymes és lágy haj biztosítása érdekében
  • pantenol – a haj szerkezetében lévő természetes vízmennyiség kiegyenlítése érdekében, a kifésülés megkönnyítésére

Alkalmazása:
Vigye fel a nedves hajra és hagyja hatni 5–10 percen keresztül. Alaposan öblítse le. Alkalmazza egyszer hetente..

A Notino tippje:
A lehető legjobb eredmények érdekében ezt a terméket használja együttesen a választása szerinti BLONDME samponnal!

Tulajdonságok

Hajtípus
szőke és szőkített haj
Hatás
Fény és selymesség, Sárga tónusok semlegesítése, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes