Schwarzkopf Professional Blondme Color hajfesték

   Márka: Schwarzkopf Professional

   Schwarzkopf Professional Blondme Color változatok

   Fel

   Kozmetikai termék leírása Schwarzkopf Professional Blondme Color

   Értékelés

   Egyszerű használat

   Kozmetikai minőség

   Eredményesség

   Leírás:

   A Schwarzkopf Professional Blond Me Blonde Lifting Cream színező krém arra lett kifejlesztve, hogy kreatív és egyedi szőke árnyalatokat alkothasson.
   Jég színező – tökéletes színmélységi világosítást biztosít, és elnyomja a sárga tónusokat.
   Homok színező - tökéletes színmélységi világosítást biztosít, és természetes szőke tónusokat nyújt.
   Karamell színező - tökéletes színmélységi világosítás, és finom karamell tónus.

   Hatása:

   • egyedi szőke árnyalatokat alkot

   Alkalmazás:

   Száraz, nem megmosott hajra vigye fel. Javasolt kiinduló hajalap: 6-0 sötétszőke vagy világosabb. Világosító hatás: 4-5 árnyalat természetes hajalapon a sötétszőkétől az ultraszőkéig. Amennyiben a kiinduló hajalap 6-0 sötétszőkénél sötétebb, vagy színkezelt, használja a BLONDME Prémium 9 árnyalatot világosító extra ápoló hatású porzásmentes szőkítőpor.

   Kikeverés
   1:1 egyenlő arányban keverje össze  a Szőke szőkítő krémhajfestéket és a Szőke színelőhívó balzsam emulziót. Javasolt színelőhívó emulzió koncentráció: 12 % 6-0 és 7-0 hajalap esetén, 9 % 8-0 és világosabb hajalap esetén. Minden esetben addig keverje a Szőke őszhaj takaró krémhajfestéket és a Szőke színelőhívó balzsam emulziót, amíg homogén keveréket nem kap.

   Felvitel
   A kikeverést követően azonnal kezdje meg a festékkeverék felvitelét a hajra. A tökéletes és kiegyenlített színeredmény elérése érdekében bőséges mennyiségű festékkeveréket vigyen fel a hajra.

   Hatóidő
   30-45 perc szobahőmérsékleten. Külső hőhatás alkalmazása nem javasolt.

   Öblítés
   Alaposan öblítse ki, majd mossa meg és ápolja a hajat BLONDME hajápoló termékekkel. Megjegyzés: Egyedi színhatások megalkotásához BLONDME Színváltoztató krémhajfesték adható hozzá. Minden esetben tartsa be az 1:1 egyenlő keverési arányt a Szőke színelőhívó balzsam emulzióval (pl.: 45 g Jégszőke szőkítő krémhajfesték + 15 g Acélszőke színváltoztató krémhajfesték + 60 g Prémium ápoló színelőhívó emulzió).

   Fel

   A Schwarzkopf Professional márkáról

   Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek. A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán. A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

    

   Fel

   Értékelés Schwarzkopf Professional Blondme Color

   • 2015. július 23.
    Fuchs Angelika

    Nagyszerű színt ad, a schwarzkopf igora royal termékcsaládjáról álltunk át a blondme-re.

   Mit gondol Ön a Schwarzkopf Professional Blondme Color termékről?

   A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


   Értékelés *

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

   1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb   iparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery