Schwarzkopf Professional Blondmeajándékszett (szőke hajra)

Schwarzkopf Professional Blondme ajándékszett (szőke hajra)
Schwarzkopf Professional Blondme ajándékszett (szőke hajra)
Új
11440Ft

Spóroljon 42%
ajándékszett (szőke hajra)
6690Ft

Kód: SCW08107 | 4 db a raktáron

Blondme szulfátmentes sampon az összes szőke hajtípusra 250 ml + Blondme megújító maszk az összes szőke hajtípusra 200 ml

1
Ajándék az Ön számára
Használja a hu20beauty kódot a kosarában és 20%-os kedvezményt kap a kiválasztott márkák Bőr-, Smink, Haj- és Testápoló termékeinek árából. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 01. 24.
Személyes átvétel
péntek 2020. 01. 24.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Schwarzkopf Professional Blondme termékleírás
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű Schwarzkopf Professional kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • hajápoló az élettel teli
  • szőke és szőkített hajra
  • a hajszín tartósságának meghosszabbítására

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Hajtípus
szőke és szőkített haj
Hatás
Fény és selymesség, Sűrűség és vitalitás, Hidratálás, Hajszín megóvása
Fejbőrtípus
normál fejbőr

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional Blondme