Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost

hajhab dús hatásért

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost hajhab dús hatásért
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost hajhab dús hatásért
200 ml
2 390Ft

Kód: SCW04270 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Válasszon legalább két Schwarzkopf Professional terméket, és ajándékba egy mélyen regeneráló sampont kap 385 ml-es kiszerelésben.
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 05. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 05. 28.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost
200 ml | 2 390Ft

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost kozmetika leírása

A kiváló Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.

Tulajdonságok:

  • rögzíti a frizurát
  • biztosítja a haj rugalmasságát
  • a hajtövektől növeli a haj volumenét

Használata:
Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Fésülje ki.

Tulajdonságok

Hajtípus
hajritkulás és hajhullás
Hatás
Hajdúsítás, Táplálás és regeneráció
Konzisztencia
hab

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!