Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect

kozmetika szett

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect kozmetika szett
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect kozmetika szett
kozmetika szett

Kód: SCW07729 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

A szett tartalma: Hair & Body Shampoo 100ml + 2in1 Regenerating & Boosting Treatment 75ml + Hair Spray 100ml

Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Amennyiben 13 000 Ft felett vásárol, a kosárban választhat egyet remek nyári ajándékaink közül.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect
kozmetika szett

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett, utazási készlet
Hajtípus
napsugárzásnak kitett haj
Hatás
A haj könnyű kifésülése, Fény és selymesség, Hidratálás, Napsugárzás elleni hajvédelem, védelem a külső hatásokkal szemben
Konzisztencia
gél, krém

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!