Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect

ápoló sampon nap által károsult haj

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect ápoló sampon nap által károsult haj
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect ápoló sampon nap által károsult haj
Ingyenes kiszállítás
200 ml
1 990Ft

Kód: SCW1392 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 08. 23.
Személyes átvétel
péntek 2019. 08. 23.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect
200 ml | 1 990Ft

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect termékleírás

A kiváló minőségű Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect sampont kifejezetten a napsugárzás hatásának kitett hajra fejlesztették ki. Gyengéden tisztítja a hajat, valamint lágyságot és fényt kölcsönöz neki.

Tulajdonságok:

  • alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • regenerálja és táplálja a hajat
  • visszaadja a haj elvesztett ragyogását és lágyságát

Használata:
Gyengéden masszírozza a sampont a nedves hajába, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet.

Tulajdonságok

Hajtípus
napsugárzásnak kitett haj
Hatás
Napsugárzás elleni hajvédelem

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!