Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforceszérum a fejbőr megújításáért és a sérült hajra

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforce szérum a fejbőr megújításáért és a sérült hajra
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforce szérum a fejbőr megújításáért és a sérült hajra
7390Ft

Spóroljon 44%
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: SCW2974 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Használja a hu20beauty kódot a kosarában és 20%-os kedvezményt kap a kiválasztott márkák Bőr-, Smink, Haj- és Testápoló termékeinek árából. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 01. 23.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 01. 23.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforce termékleírás
Tulajdonságok

Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi Schwarzkopf ProfessionalBC Bonacure Fibreforce szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.

Tulajdonságok:

  • hajformázás közben meggátolja a haj kopását és károsodását
  • egységesíti és erősíti a töredezett hajvégeket
  • helyreállítja a száraz
  • kisimítja a hajszálak felszínét

Tulajdonságok

Konzisztencia
szérum
Fejbőrtípus
érzékeny fejbőr, normál fejbőr, viszkető fejbőr
Hajtípus
károsult haj
Hatás
Táplálás és regeneráció, Fény és selymesség, Sűrűség és vitalitás, Fejbőr nyugtatása

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforce