Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Plumping, sampon enyhén érett hajra | notino.hu

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Plumping

sampon enyhén érett hajra

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Plumping sampon enyhén érett hajra
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Plumping sampon enyhén érett hajra
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Plumping sampon enyhén érett hajra
200 ml
1 920Ft

Kód: SCW2150 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Tulajdonságok

Hajtípus
érett haj, festett haj, vékony szálú haj
Hatás
Hajszín megóvása, Táplálás és regeneráció

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

 

Menu