Schwarzkopf Professional [3D] MENmodellező agyag erős fixálás

9×
Schwarzkopf Professional [3D] MEN modellező agyag erős fixálás
Schwarzkopf Professional [3D] MEN modellező agyag erős fixálás
Spóroljon
3 190Ft

Spóroljon 38%
100 ml
1 990Ft

Kód: SCW1603 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Schwarzkopf Professional termékeket legalább 6 500 Ft értékben és az Öné egy 100 ml-es Osis+ dúsító hatású száraz hajkondicionáló ingyen.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 11. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 11. 03.

Schwarzkopf Professional [3D] MEN termékleírás
Tulajdonságok

Igazán erős fixációra van szüksége a rizurádnak? A Schwarzkopf Professional 3DMEN Texture Clay formázó és modellező agyag igazán extra tartást biztosít bármilyen frizurának. Kiemeli a haj struktúráját és igazán 3D-ben lehet fixálni álmaid frizuráját, amely akár a szelet és a rossz időt is remekül bírja majd.

Tulajdonságok:

  • védi a hajat a  külső környezet káros hatásaitól
  • precíz, strukturális formát hoz létre
  • krémes, tapintásra kellemes állagú
  • könnyebbé teszi a hajformázást
  • táplálja és erősíti a hajszálakat
  • matt megjelenést kölcsönöz
  • egyszerű használat
  • erős tartású gél

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Hatás
hajdúsító, feszesítő
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
erős fixálás

Schwarzkopf Professional a márkáról

p>Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional [3D] MEN9