Schwarzkopf Professional [3D] MEN hajzselé erős fixálás

3×
Schwarzkopf Professional [3D] MEN hajzselé erős fixálás
Schwarzkopf Professional [3D] MEN hajzselé erős fixálás
Akció
Spóroljon
3 190Ft

Spóroljon 46%
150 ml
1 710Ft

1 140,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SCW1585 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás Schwarzkopf Professional [3D] MEN
Tulajdonságok

Könnyedén, és gyorsan formázza a haját a Schwarzkopf Professional [3D] MEN hajzselé. Erős fixálást biztosít, így bármilyen frizurához használhatja, bármilyen körülmények között. Kellemes textúrája nem nehezíti el a hajat, és könnyedén kimosható a hajból. Készítse el álmai haját egyszerűen.

Tulajdonságok:

  • nem tapasztja össze a hajat, és nem nehezíti el
  • a kívánt formában fixálja a haját
  • egyszerű és gyors stylingolás
  • intenzíven fixálja a frizurát
  • extra erős tartás

Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a száraz hajára és formázza a kívánt formára.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, feszesítő
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
erős fixálás

Schwarzkopf Professional a márkáról

Kényeztesse haját valóban professzionális ápolással, Schwarzkopf Professional készítményekkel! Ez a világszerte kedvelt hajkozmetika márka termékeinek tervezése során ugyanis olyan vezető professzionális fodrászokkal folytat szoros együttműködést, akik a hajápolás terén igazán gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek.
A Schwarzkopf Professional széles termékkínálatából pontosan kiválaszthatja az Ön hajtípusához illő sorozatot. Az egyes termékcsaládok más-más színekkel vannak megkülönböztetve, így könnyen megjegyezhetőek, és mindazt kínálják, amire a hajápoláshoz szüksége van.
A Schwarzkopf Professional márka immár több mint 100 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt tökéletesen megértette, hogyan kell gondoskodnunk a hajunkról, hogy az minden körülmények között egészséges és gyönyörű legyen. E sikeres cég eredetileg egy kis Berlini drogériában jött létre, melyet Hans Schwarzkopf vegyész vezetett. A vásárlók nagyon hamar megkedvelték a hajápolási készítményeket, amelyek az innovatív technológiáknak köszönhetően szó szerint forradalmat okoztak a hajápolási készítmények piacán.
A Schwarzkopf Professional márka óriási számú szabadalommal rendelkezik, és ő diktálja a tempót a világpiacon. A Schwarzkopf Professional hajkozmetika minden kontinens szalonjaiban és üzleteiben megtalálható. Amennyiben tehát valóban arra vágyik, hogy haja professzionális megjelenésű legyen, válassza a Schwarzkopf Professional hajkozmetikát! Meglátja, hogy nem fogja megbánni!

Értékelés Schwarzkopf Professional [3D] MEN3