Scholl Velvet Smooth körömreszelő a berepedezett lábbőrre

4×
Scholl Velvet Smooth körömreszelő a berepedezett lábbőrre
Scholl Velvet Smooth körömreszelő a berepedezett lábbőrre
12 000Ft

12 000,00Ft / 1 db, áfával
Kód: SOO1331 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 22.

Leírás Scholl Velvet Smooth
Tulajdonságok

Szabaduljon meg mindössze 2 perc alatt a talpon megkeményedett bőrtől! A Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő fején egyedülálló módon gyémántkristályok találhatóak, amelyek a nagyon kemény bőrt is kímélően távolítják el. Puha, selymes és csábító lábait Ön is azonnal meg akarja majd mutatni a kedvenc szandáljában.

Tulajdonságai:

  • eltávolítja a talp megkeményedett bőrét
  • az optimális eredményt mindössze 2 perc alatt biztosítja
  • selymesen puhává teszi a talpat
  • már az első használattól kezdve hatékony
  • az ergonomikus markolat kellemessé teszi a használatát
  • rendkívül kemény bőrrel is elbánik
  • a biztonsági funkció kiküszöböli a sérüléseket

Csomagolás tartalma:

  • 1× markolat a talpreszelőhöz
  • 1× hengerfej gyémántkristályokkal
  • 4× AA elem

Alkalmazása:
Az első használat előtt helyezze a hengerfejet a markolatra és csavarja rá. A készüléket csak száraz lábon és csak megkeményedett bőrre használja. Gyengéd mozdulatokkal csúsztassa végig a hengerfejet a megkeményedett bőrön, amely így fokozatosan leválik. Végül törölje meg vagy öblítse le a lábakat, hogy eltávolítsa a bőrmaradványokat, majd kezelje a lábakat hidratáló termékkel.

Tulajdonságok

Bőrtípus
kérges
Tápegység típusa
elemes
Hatás
regenerálás

Scholl a márkáról

A Scholl jól tudja, hogy ha a lábai szépek és egészségesek, akkor jól érzi majd magát. A Scholl a lábápolás területén már több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik, és termékei világszerte megoldást nyújtanak a lábproblémákkal küzdőknek. Bízza lábait a Scholl márkára és élvezze a lágy kényeztetést! _
A Scholl története 1904-ben kezdődött, amikor a márka alapítója, Dr. William Mathias Scholl elkészítette első szabadalmaztatott talpbetétjét, mely teljesen forradalmasította az addigi cipőviselést. A következő fordulatot jelentő termékekre sem kellett sokáig várni, így az emberek hatalmas sikert eredményező, anatómiailag formázott lábágyas szandálokat viselhettek.
Napjainkban a Scholl márka nemcsak prémium minőségű anatómiai cipőket, hanem a komplett lábápolást szolgáló különleges termékek is kínál. Termékválasztékában megtalálhatók a lábápolókrémek, a megkeményedett bőr kezelésére szolgáló készítmények, a cipő spray, sarokreszelők és kaparók, de például a népszerű gélpárna is, mely megvédi lábát a feltöréstől.  

Értékelés Scholl Velvet Smooth4