SchollParty Feet Heel Shields géles párnácskák sarokra

Scholl Party Feet Heel Shields géles párnácskák sarokra
Scholl Party Feet Heel Shields géles párnácskák sarokra
Spóroljon
4 490Ft

Spóroljon 62%
1 700Ft
géles párnácskák sarokra
Raktáron | 1 700,00Ft / 1 db, áfával | Kód: SOO1325
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

A praktikus Scholl Party Feet Heel Shields termék tökéletesen teljessé teszi a mindennapi bőrápolási rutinját.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Nyugtatás

A Scholl jól tudja, hogy ha a lábai szépek és egészségesek, akkor jól érzi majd magát. A Scholl a lábápolás területén már több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik, és termékei világszerte megoldást nyújtanak a lábproblémákkal küzdőknek. Bízza lábait a Scholl márkára és élvezze a lágy kényeztetést! _
A Scholl története 1904-ben kezdődött, amikor a márka alapítója, Dr. William Mathias Scholl elkészítette első szabadalmaztatott talpbetétjét, mely teljesen forradalmasította az addigi cipőviselést. A következő fordulatot jelentő termékekre sem kellett sokáig várni, így az emberek hatalmas sikert eredményező, anatómiailag formázott lábágyas szandálokat viselhettek.
Napjainkban a Scholl márka nemcsak prémium minőségű anatómiai cipőket, hanem a komplett lábápolást szolgáló különleges termékek is kínál. Termékválasztékában megtalálhatók a lábápolókrémek, a megkeményedett bőr kezelésére szolgáló készítmények, a cipő spray, sarokreszelők és kaparók, de például a népszerű gélpárna is, mely megvédi lábát a feltöréstől.