Schmidt's Wondermint frissítő hatású fogkrém

Schmidt's Wondermint frissítő hatású fogkrém
Schmidt's Wondermint frissítő hatású fogkrém
100 ml

Kód: SCM01630 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Schmidt's Wondermint

A kiváló minőségű Schmidt's Wondermint fogkrém természetes kivonatok segítségével ápolja a fogait. Hatékony megelőzést biztosít a fogszuvasodás, fogkő és a foglepedék ellen.

Tulajdonságok:

  • foglepedék, fogkő és fogszuvasodás elleni megelőző védelmet biztosít
  • tisztaság és frissesség érzetet hagy a szájban
  • finoman fehérítő hatású

Összetétel:

  • vegán termék
  • természetes kivonatok
  • fluormentes

Használata:
Használja legalább napi 2 alkalommal. Mossa a fogait legalább 2 percig alaposan.

Schmidt's a márkáról

Érdekli az egészséges életmód? Tartsa szem előtt a kozmetikumoknál is, és válasszon olyan termékeket, melyek nem csak működnek, de természetes alapanyagokra is épülnek. Engedje magát meggyőzni a Schmidt’s márka növényi és ásványi összetevőkkel teli, minőségi testápoló termékeivel.

A Maker Movement mozgalom hatására 2010-ben az amerikai Jamie Schmidt arra az elhatározásra jutott, hogy természetes izzadásgátlót készít magának. Olyan izzadásgátlóról álmodott, ami nemcsak működik, de még az illata is gyönyörű, ráadásul az egész családja használhatja. Erőfeszítése sikerre vezetett. Öt évvel később a projekt már Michael Cammarata vállalkozó érdeklődését is felkeltette, és közösen felépítették a világszinten sikeres, természetes kozmetikum márkát.

Az ikonikus Schmidt’s izzadásgátló napjainkban nemcsak szilárd és golyós változatban, de akár üveges kiszerelésben is megvásárolható. Nemcsak vegánok által is használható, tisztán természetes összetételével, de számtalan varázslatos illatával is megnyeri önt. Ráadásul a márka termékválasztéka folyamatosan terebélyesedik, így ma már a Schmidt’s izzadásgátlón kívül fogkrém, illetve szilárd szappan is szerepel a kínálatában.

 

Értékelés Schmidt's Wondermint