SANTINI CosmeticLavender aroma diffúzor töltelékkel

1×
SANTINI Cosmetic Lavender aroma diffúzor töltelékkel
SANTINI Cosmetic Lavender aroma diffúzor töltelékkel
Spóroljon
3 690Ft

Spóroljon 20%
2 940Ft
100 ml
Raktáron | 2 940,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: STN0013
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Az illatosító SANTINI Cosmetic Lavender aroma diffúzor a helyiségek illatosításnak igen kellemes módja.

Tulajdonságok:

  • gyógyfüves aroma
  • friss illat

Használata:
A helyiség illatának intenzitását a folyadékban lévő pálcikák időnkénti megfordításával is fokozhatja. Nyissa ki az aroma diffúzor fedelét és öntse bele a töltetet. Az aroma diffúzorból az illat a belé helyezett pálcikák segítségével fokozatosan szabadul fel. Minél több pálcikát helyez a tartályba, annál erősebben lesz érezhető az illatesszencia a helyiségben. Tartsa távol a gyermekektől. Amennyiben a diffúzor töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutás esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

összetétel
levendula
Lakásillatosító fajtája
növényi, friss
Az aromadiffúzor típusa
pálcás

Minőséget és eredetiséget keres, mind saját parfümjei, mind a lakásillatosítók esetében? Az angol SANTINI Cosmetic márka a legigényesebb illatkedvelőket is minden tekintetben kielégíti.

A SANTINI kozmetika a legújabb trendeket tükröző csúcstermékekkel jelentkezik, melyek a legjobb minőségű francia, USA-beli vagy olasz alapanyagokból készülnek. Kivételes illatkompozícióikra számíthat, nemcsak maguknál az illatosítóknál, de az illatosított testkozmetikumoknál is. Részesítse előnyben akár az édeskésen gyümölcsös, a lágyan virágos vagy inkább a hangsúlyos keleti illatokat, ennél a márkánál megtalálja, amit keres.

Otthona illatosításához válasszon egyet a meghitt atmoszférát teremtő illatosító diffúzorok vagy légfrissítők közül! És, hogy utazásai során is szeretné kényeztetni magát e varázslatos kompozíciókkal? A SANTINI autóillatosítók – utazzon bárhová is – autójának utasterét harmonikus környezetté varázsolják.