SANTINI Cosmetic Garmett Eau de Parfum uraknak

1×
SANTINI Cosmetic Garmett Eau de Parfum uraknak
SANTINI Cosmetic Garmett Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Kiárusítás
Spóroljon
8 090Ft

Spóroljon 28%
50 ml
5 830Ft

11 660Ft / 100 ml, áfával
Kód: STN04196 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

SANTINI Cosmetic Garmett parfüm leírása
Összetétel

A SANTINI Cosmetic Garmett Eau de Parfum olyan, merész férfiaknak való, domináns és csábító illat, akik nem tűrik, hogy figyelmen kívül hagyják őket, és nem félnek kitűnni a tömegből.

  • keleties árnyalatú, férfias, fás illat
  • korlátokat nem ismerő, magabiztos férfiaknak
  • mindennapi viseletre alkalmas

Az illat összetétele
A fejillatban megjelenő ibolya és a dohány jellegzetes illateszenciáját kis idő múlva a zamatos bergamott és a nyírfa fás jegyei váltják. Az Eau de Parfum finom szívét fokozatosan a szokatlan módon üde ciprus aromával kiegészített cédrusfa és a bőr akkordjai járják át. A SANTINI Cosmetic Garmett egyetemes illatkompozíciója azt a férfias vonzerőt garantálja, mely egyetlen nőt sem hagy hidegen.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
dohány, ibolya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bergamott, nyír
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa, ciprus, bőr
Az illat fajtája
orientális, fás

SANTINI Cosmetic a márkáról

Minőséget és eredetiséget keres, mind saját parfümjei, mind a lakásillatosítók esetében? Az angol SANTINI Cosmetic márka a legigényesebb illatkedvelőket is minden tekintetben kielégíti.

A SANTINI kozmetika a legújabb trendeket tükröző csúcstermékekkel jelentkezik, melyek a legjobb minőségű francia, USA-beli vagy olasz alapanyagokból készülnek. Kivételes illatkompozícióikra számíthat, nemcsak maguknál az illatosítóknál, de az illatosított testkozmetikumoknál is. Részesítse előnyben akár az édeskésen gyümölcsös, a lágyan virágos vagy inkább a hangsúlyos keleti illatokat, ennél a márkánál megtalálja, amit keres.

Otthona illatosításához válasszon egyet a meghitt atmoszférát teremtő illatosító diffúzorok vagy légfrissítők közül! És, hogy utazásai során is szeretné kényeztetni magát e varázslatos kompozíciókkal? A SANTINI autóillatosítók – utazzon bárhová is – autójának utasterét harmonikus környezetté varázsolják.

Értékelés SANTINI Cosmetic Garmett1