SANTINI Cosmetic Diamond Red illat autóba

1×
SANTINI Cosmetic Diamond Red illat autóba
SANTINI Cosmetic Diamond Red illat autóba
Spóroljon
2 550Ft

Spóroljon 20%
2 040Ft
4 080,00Ft / 100 ml, áfával
50 ml
Kód: STN0016 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás SANTINI Cosmetic Diamond Red
Összetétel

Az utazást SANTINI Cosmetic Diamond Red autóillatosítóval felejthetetlen élménnyé teheti. Minden gépkocsiban meghitt, kellemesen illatosított és harmonikus környezetet hoz létre.

Tulajdonságok:

  • édes aroma
  • virágos illat

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat. Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz. Szembe ne kerüljön.

Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
narancsfa virága, jázmin, fehér virágok, tubarózsa, limett
Lakásillatosító fajtája
virágos, édes

SANTINI Cosmetic a márkáról

Minőséget és eredetiséget keres, mind saját parfümjei, mind a lakásillatosítók esetében? Az angol SANTINI Cosmetic márka a legigényesebb illatkedvelőket is minden tekintetben kielégíti.

A SANTINI kozmetika a legújabb trendeket tükröző csúcstermékekkel jelentkezik, melyek a legjobb minőségű francia, USA-beli vagy olasz alapanyagokból készülnek. Kivételes illatkompozícióikra számíthat, nemcsak maguknál az illatosítóknál, de az illatosított testkozmetikumoknál is. Részesítse előnyben akár az édeskésen gyümölcsös, a lágyan virágos vagy inkább a hangsúlyos keleti illatokat, ennél a márkánál megtalálja, amit keres.

Otthona illatosításához válasszon egyet a meghitt atmoszférát teremtő illatosító diffúzorok vagy légfrissítők közül! És, hogy utazásai során is szeretné kényeztetni magát e varázslatos kompozíciókkal? A SANTINI autóillatosítók – utazzon bárhová is – autójának utasterét harmonikus környezetté varázsolják.

Értékelés SANTINI Cosmetic Diamond Red1