Salvatore FerragamoSignorina Misteriosa tusfürdő gél hölgyeknek

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa tusfürdő gél hölgyeknek
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa tusfürdő gél hölgyeknek
Spóroljon
10 800Ft

Spóroljon 6%
200 ml
10 140Ft

Több mint 5 db a raktáron | 5 070,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: SAF1201
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Váltóztassa különleges élménnyé mindennapi tusolását vagy fürdőjét, melyre egész nap örömmel fog várakozni. A páratlan Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa tusoló készítmény kellemes illattal itatja át bőrét és megörvendezteti érzékeit.

Tulajdonságok:

  • lemossa a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket
  • helyreállítja a bőr komfortérzetét
  • mosakodás során gazdag habot képez
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként

Összetétel

Konzisztencia
gél

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.