Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosaeau de parfum hölgyeknek

4×
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa eau de parfum hölgyeknek
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 300Ft

Spóroljon 60%
100 ml
14 820Ft

Kód: SAF0919 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 09. 28.
Személyes átvétel
szombat 2020. 09. 26.

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa parfüm leírása
Összetétel

Legyen csábítóan titokzatos. A női Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa Eau de Parfum olyan lélegzetelállító illatfátyollal öleli körül, amely senkit sem hagy a környezetében hidegen. Ám mivel Ön titokzatos, ha rákérdeznek, akkor sem kell elárulnia, hogy mitől ilyen csodálatos az illata. Pedig akár fogadást is köthet rá, hogy meg fogják kérdezni.

  • keleties, virágos illat
  • az eredeti Signorina parfüm titokzatos változata
  • normál viseletként és romantikus randevúkra is kiváló

Az illat összetétele
Fejillatában a kissé kesernyés nerolival átszőtt, édes szeder érezhető, ami jelentősen intenzívvé és lenyűgözővé teszi a nyitányt. Ezután az elbűvölő tubarózsa és a mágikus narancsfavirág lép színre. Alapillatát vaníliával enyhén ízesített, finom tejhab alkotja. A vonzó illatesszenciát a pacsuli érzéki aromája teszi még tökéletesebbé.

Az illat története
Nincs mit csodálkozni az illatkompozíció tökéletességén, hiszen három parfümőr –  Sophie Labbé, Juliette Karagueuzoglou és Nicolas Beaulieu is részt vett a megalkotásában. A parfüm aranyszínű, gömb alakú kupakkal díszített, fekete üvegcséjét többsoros masni teszi még elegánsabbá.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szeder, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virága, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, tejhab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa4