Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo ajándékszett IV. hölgyeknek

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo ajándékszett IV. hölgyeknek
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo ajándékszett IV. hölgyeknek

Kód: SAF02152 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo
Összetétel

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • testápoló tej 100 ml
  • Eau de Parfum 10 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo