Salvatore Ferragamo Incanto Shineeau de toilette hölgyeknek

17×
Salvatore Ferragamo Incanto Shine eau de toilette hölgyeknek
Salvatore Ferragamo Incanto Shine eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
26 900Ft

Spóroljon 76%
100 ml
6 430Ft

Kód: SAF0075 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 10. 22.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2020. 10. 22.

Salvatore Ferragamo Incanto Shine parfüm leírása
Összetétel

Meneküljön el a fantázia világába. A Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette minden olyan játékos lelkületű leányzót és hölgyet felvidít, aki még nem felejtett el álmodozni. A parfümben rejlő optimizmust a szivárványszínű üvegcse még jobban kiemeli.

  • üde, gyümölcsös-virágos illat
  • olyan nőknek és lányoknak való, akik szeretnek a fantázia világába menekülni
  • Karine Dubreuil parfümőr készítette 2007-ben

Az illat összetétele
A Salvatore Ferragamo Incanto Shine parfüm kifejezetten a napfényes tavaszi és nyári napokra született illat. Fejillatának maracuja és az ananász zamatos illatjegyei, valamint a bergamott elemi életörömmel töltik fel önt. A gyümölcsös robbanást a szívillatban még őszibarack akkordok is támogatják, melyek azonban később virágos esszenciákkal társulnak. A rózsaszín bazsarózsa és a mézédes frézia szó szerint elkábítja érzékeit. Az Eau de Toilette alapillata a cédrusfa keleties akkordjait meleg, púderes ámbrával és lágy pézsmával társítja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ananász, maracuja
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frézia, rózsaszín bazsarózsa, őszibarack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Incanto Shine17