Salvatore Ferragamo Incanto Shineeau de toilette hölgyeknek

17×
Salvatore Ferragamo Incanto Shine eau de toilette hölgyeknek
Salvatore Ferragamo Incanto Shine eau de toilette hölgyeknek
Akció
Spóroljon
26 900Ft

Spóroljon 77%
100 ml
6 190Ft

Kód: SAF0075 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 08. 05.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 08. 05.

Salvatore Ferragamo Incanto Shine parfüm leírása
Összetétel

Meneküljön el a fantázia világába. A Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette minden olyan játékos lelkületű leányzót és hölgyet felvidít, aki még nem felejtett el álmodozni. A parfümben rejlő optimizmust a szivárványszínű üvegcse még jobban kiemeli.

  • üde, gyümölcsös-virágos illat
  • olyan nőknek és lányoknak való, akik szeretnek a fantázia világába menekülni
  • Karine Dubreuil parfümőr készítette 2007-ben

Az illat összetétele
A Salvatore Ferragamo Incanto Shine parfüm kifejezetten a napfényes tavaszi és nyári napokra született illat. Fejillatának maracuja és az ananász zamatos illatjegyei, valamint a bergamott elemi életörömmel töltik fel önt. A gyümölcsös robbanást a szívillatban még őszibarack akkordok is támogatják, melyek azonban később virágos esszenciákkal társulnak. A rózsaszín bazsarózsa és a mézédes frézia szó szerint elkábítja érzékeit. Az Eau de Toilette alapillata a cédrusfa keleties akkordjait meleg, púderes ámbrával és lágy pézsmával társítja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ananász, maracuja
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
frézia, rózsaszín bazsarózsa, őszibarack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, borostyán, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Incanto Shine