Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black Eau de Toilette uraknak

9×
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black Eau de Toilette uraknak
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
23 000Ft

Spóroljon 54%
100 ml
10 500Ft

10 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SAF0007 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black
Összetétel

Akár ünnepelni készül, akár csak egy szokásos munkanap várja, a férfiaknak készült Salvatore Ferragamo F by Ferragamo eau de toilette minden pillanatot képes kivételesre változtatni.

  • keleties, fás illat
  • az illatkompozíciót Olivier Polge alkotta
  • minden alkalomra tökéletes

Az illat összetétele
Tudták, hogy a zamatos alma, az illatos levendula, az érzéki bőr, az ámbra és a labdana kombinációja milyen tökéletes tud lenni? Ugye, hogy nem? Az illat fejében ez könnyen felismerhető, amely éppen ezeket a tónusokat tartalmazza. Az illat szívében ismét megjelenik az alma és a levendula, az alapjában pedig az ámbra és a bőr akkordjai terjengenek. Hosszan tartó, így ez az illat sokáig fogja Önt kísérni.

Az illat története
Az elismert parfümőr, Olivier Polge alkotta meg ezt az illatkompozíciót. 2007-ben került az üzletekbe, azóta gyűjti rajongóit az egész világon. Üvegcséje egyszerű, elegáns, megtestesíti az illatról alkotott összbenyomást.

Összetétel

összetétel
bors, borostyán, koriander, fa, levendula, tonkabab
Az illat fajtája
fűszeres

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Black9