Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time

eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml

Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml
Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml
eau de toilette teszter férfiaknak 100 ml

Kód: SAF0238 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time A parfüm leírása

2011 - ben megjelent az új illat F by Ferragamo Free Time. Az üveg design - ja ugyanolyan maradt, mint az előző sorozatnál  -  F by Ferragamo Pour Homme és F by Ferragamo Pour Homme Black. Az illat szerzője Olivier Polge.

Összetétel

Alap
cédrus, pézsma, vetivérfű
Fej
gyömbér
Szív
bors, kardamon
Az illat fajtája
aromás, fás

Salvatore Ferragamo A márkáról

Salvatore Ferragamo parfümök|Salvatore Ferragamo - Imádták őt a Hollywood - i hírességek a divat ötleteinek és a szokatlan desing - jának köszönhetően. Salvatore Ferragamo volt és ma is egy olasz származású divat ikon, aki nem félt új anyagokat belevinni a terveibe, és ezzel új, érdekes és különleges stílust alkotni. A Firenze - i múzeumában 10000 különleges cipő modellje van kiállítva. Salvatore Ferragamo halála után, 1960 - ban a családja folytatta az elkezdett munkát, és továbbra is kiváló minőségű cipőket, kiegészítőket és márkás ruhákat gyártott. Majd az ő tiszteletére a 90 - es években megjelentek az első parfümök is Salvatore Ferragamo Pour Femme és Salvatore Ferragamo Pour Homme néven.

Értékelés Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Free Time

Új értékelés hozzáadása

üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás
Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!

Menu